Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Medvedev, despre activitatea lui Filip în calitate de premier al RM

Abonare
Prim-ministrul Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, i-a adresat Prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, felicitări cu ocazia învestirii în funcţie. În mesajul transmis de premierul rus se vorbeşte despre aşteptările acestuia vizavi de dezvoltarea relaţiilor bilaterale.

CHIŞINĂU, 4 feb – Sputnik. Premierul moldovean, Pavel Filip, a fost felicitat de omologul său rus, Dmitri Medvedev, cu ocazia preluării şefiei executivului de la Chişinău.

Până la moment, Pavel Filip a primit mesaje de felicitare din partea mai multor şefi de guverne.

Встреча глав МИД России и Молдавии С.Лаврова и Н.Герман, Serghei Lavrov şi Natalia Gherman - Sputnik Moldova
Continuă pregătirea şedinţei Comisiei integuvernamentale moldo-ruse

„Prim-ministrul Pavel Filip a primit un mesaj de felicitare din partea Premierului Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, cu ocazia învestirii în funcţie”, anunţă serviciul de presă al Guvernului.

Potrivit sursei, Dmitri Medvedev a menţionat următoarele în mesajul său de felicitare:

„Consider că activitatea Dumneavoastră în calitate de şef al Guvernului Republicii Moldova va contribui la dezvoltarea dialogului constructiv între cele două state şi a colaborării în diverse domenii”.

Sursa citată mai notează că Dmitri Medvedev i-a dorit lui Pavel Filip sănătate şi succese în activitatea responsabilă de şef al Cabinetului de miniştri.

Fluxul de știri
0