Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Explozie în casa lui Drăguţanu: tot ce este tainic va ieşi la iveală

© Sputnik / Мирослав РотарьДом Дорина Дрэгуцану, где взорвалась граната
Дом Дорина Дрэгуцану, где взорвалась граната - Sputnik Moldova
Abonare
Corespondenţii Sputnik au stabilit că nici chiar o noapte întunecoasă nu poate să ascundă urmele infracţiunii comisă la locuinţa Guvernatorului BNM în demisie, Dorin Drăguţanu.

CHIŞINĂU, 3 feb – Sputnik. Oamenii legii, care investighează cazul exploziei unei grenade la balconul casei guvernatorului interimar al Băncii Naţionale, se pare că sunt pe urmele infractorilor.

Surse din cadrul organelor de poliţie, care au preferat să rămână anonime, au declarat pentru Sputnik că „la ora actuală lucrătorii operativi examinează imaginile surprinse de camerele video din preajma casei”.

Осталеп телемост - Sputnik Moldova
Politică
Ostalep despre tenta „revoluţionară” a atentatului ce l-a vizat pe Drăguţanu

Aceste înregistrări au fost făcute de camerele video instalate de stăpânii casei.

„Chiar dacă noaptea a fost întunecoasă, sperăm că tot ce pare a fi acum ascuns, va ieşi la iveală”, au declarat sursele Sputnik.

Unii dintre locatarii caselor din preajmă au declarat pentru Sputnik că au auzit o bubuitură după orele două noaptea, însă nimeni nu a ieşit afară.

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni. La balconul dinspre stradă al casei lui Dorin Drăguţanu a fost aruncată o grenadă de model RG-42. Deflagraţia a distrus elemente ale construcţiei, dar nimeni dintre membrii familiei guvernatorului nu a fost rănită.

Cazul este cercetat de organele de drept. Procuratura a intentat un dosar penal în baza articolului 278 din Codul penal, actul terorist.

Fluxul de știri
0