Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce i-a promis Angela Merkel lui Pavel Filip

© Sputnik / Host Photo Agency / Accesați arhiva multimediaBundeskanzlerin Angela Merkel in Moskau eingetroffen
Bundeskanzlerin Angela Merkel in Moskau eingetroffen - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cancelarul german, Angela Merkel, i-a adresat felicitări lui Pavel Filip cu ocazia desemnării sale în funcţia de şef al guvernului de la Chişinău. Cu această ocazie, oficialul a ţinut să-i facă premierului moldovean o promisiune.

CHIŞINĂU, 2 feb – Sputnik. Premierul moldovean Pavel Filip a fost felicitat de Cancelarul german, Angela Merkel, cu ocazia numirii sale în funcţia de Prim-ministru. Merkel i-a făcut şi o promisiune lui Filip.

Bundeskanzlerin Angela Merkel in Moskau eingetroffen - Sputnik Moldova
Politică
Merkel trebuie să vină la Chişinău să-şi ia ordinul de la preşedintele Timofti

Serviciul de presă al Guvernului Republicii Moldova menţionează că Pavel Filip a fost felicitat de Angela Merkel luni.

În mesajul său, cancelarul german subliniază că ţara noastră se confruntă cu mari provocări economice, politice şi sociale.

Totodată, Merkel a promis că guvernul moldovean în frunte cu Pavel Filip poate conta şi de acum încolo pe sprijinul Germaniei.

„În efortul Dumneavoastră de a realiza reforme importante în cadrul structurilor și instituțiilor moldovene, precum și de implementare a agendei de asociere Republica Moldova — Uniunea Europeană, vă puteți baza în continuare pe susţinerea Guvernului Federal”, a menţionat Angela Merkel.

Fluxul de știri
0