Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu devastator în raionul Edineţ. Patru copii şi-au pierdut viaţa

Abonare
Un incendiu cumplit a avut loc în această noapte în satul Trinca, raionul Edineţ, în urma căruia au murit patru copii şi două femei.

CHIŞINĂU, 31 ian — Sputnik. Tragedia s-a produs după miezul nopţii. În casa care a luat foc se afla gazda împreună cu doi copii ai săi şi o altă femeie venită în ospeţie împreună cu copiii. Micuţii aveau vârste de 6, 7, 9 şi 11 ani.

Pompierii au fost alertaţi de vecini. Aceştia au venit la faţa locului cu trei autospeciale, reuşind să localizeze în scurt timp focul.

Baltimoren levottomuudet - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova izbucnesc în medie cinci incendii pe zi

Potrivit pompierilor, incendiul a mistuit locuinţa de aproximativ 100 de metri pătraţi, iar persoanele aflate în interior, patru copii şi două femei, au fost găsite fără suflare, având urme de carbonizare.

Alte cinci persoane se aflau într-o anexă a casei. Acestea nu au avut de suferit din cauza focului, dar se aflau în stare de şoc din cauza nenorocirii care a avut loc sub ochii lor. Un echipaj al Serviciului 903 s-a deplasat la faţa locului pentru a le acorda ajutor medical. Oamenii au refuzat spitalizarea.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite de inspectorii Serviciului Situaţiilor excepţionale şi Protecţiei Civile.

Pompierii atenţionează iarăşi cetăţenii să respecte normele de securitate antiincendiu. Ei îndeamnă populaţia să aibă grijă mai ales de sobe, aparate electrocasnice şi cele care reprezintă surse de căldură.

Fluxul de știri
0