Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Operaţiunea cu dolari falşi nu le-a reuşit. Ce riscă suspecţii

© SputnikAccording to the Press TV, the announcement was made as many foreign business delegations seeking investment opportunities had visited Iran in recent months.
According to the Press TV, the announcement was made as many foreign business delegations seeking investment opportunities had visited Iran in recent months. - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbaţi au ajuns în arestul poliţiei, fiind suspectaţi de tentativă de comercializare a dolarilor falşi.

CHIŞINĂU, 30 ian — Sputnik. Poliţia a reţinut două persoane care au încercat să schimbe dolari falşi la o bancă din Şoldăneşti. Oamenii legii au fost chemaţi la faţa locului de către proprietarul instituţiei bancare. Suspecţii au fost plasate în arest preventiv pentru 30 de zile.

carduri false - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Infracţiuni cu carduri bancare false şi prejudicii de 100 mii lei

Potrivit informaţiei comunicate de Inspectoratul General dal Poliţiei, este vorba de doi bărbaţi în vârstă de 21 şi respectiv 32 de ani, originari din raionul Teleneşti, care la 18 ianuarie au încercat să realizeze o tranzacţie cu dolari falşi la o bancă din Şoldăneşti.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul şi în automobilele suspecţilor, colaboratorii poliţiei au depistat 18 bancnote a câte 100 de dolari, cu semne de falsificare. Banii au fost confiscaţi şi trimişi la expertizare.

În privinţa suspecţilor a fost intentat un dosar penal. Aceştia riscă de la 5 la 10 ani de privaţiune de libertate.

Fluxul de știri
0