Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

„Nu" migranților! - miting de protest într-o localitate din Olanda

Abonare
Sute de locuitori din comuna Geldermalsen din Olanda au participat la o demonstrație de protest împotriva repartizării unui număr mare de refugiați în localitatea lor. Urmăriți imagini video de la această acțiune.

Locuitorii din Geldermalsen au ieșit la miting pentru a protesta împotriva refugiaților care trebuie să sosească în curând în localitatea lor. Protestatarii purtau pancarte cu inscripția „Voi nu vă veţi adapta niciodată aici", „Nu" imigranților", „Nu" centrului de primire a refugiaților".

Ordinea publică a fost menținută de un număr impunător de polițiști, deoarece la un miting similar de săptămâna trecută din apropierea orașului olandez Heesch au avut loc ciocniri violente. Potrivit agenției Ruptly, acțiunea din Geldermalsen s-a desfășurat pașnic.

Conform ultimelor date ale agenției de frontieră ЕС Frontex, în primele zece luni ale anului trecut în Uniunea Europeană au intrat circa 1,2 milioane de imigranți. Comisia Europeană a declarat că actuala criză migrațională este cea mai mare din lume, înregistrată după cel de al Doilea Război Mondial.

Fluxul de știri
0