Sputnik, printre cele mai importante surse media în viziunea experților Harvard

© Sputnik / Igor RussakПавильон информационного агентства Sputnik перед открытием Петербургского международного экономического форума 2015
Павильон информационного агентства Sputnik перед открытием Петербургского международного экономического форума 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Experții au inclus materialele Sputnik în digest, alături de cele realizate de Associated Press, Bloomberg, Reuters, The New York Times, The Wall Street Journal etc.

CHIȘINĂU, 22 ian – Sputnik. Agenția Internațională de Știri și Radio Sputnik a fost inclusă printre sursele cele mai importante de informare, în probleme care ţin de energia nucleară, securitate și relații internaționale. Materialele Sputnik au fost incluse în "Digest-ul știrilor inițiativei ruso-americane de prevenire a terorismului nuclear", editat de Centrul Belfersk pentru probleme de știință și relații internaționale al Universității Harvard. Experții centrului, care se specializează în cercetări din domeniul securității internaționale, știință și tehnologii, au inclus materialele Sputnik în Revista respectivă, alături de cele realizate de Associated Press, Bloomberg, Reuters, The New York Times, The Wall Street Journal etc.

Publicația face o trecere în revistă a materialelor publicate între 4 și 15 ianuarie 2016, care se referă la inițiativa ruso-americană de prevenire a terorismului nuclear. Articolele selectate de experți sunt consacrate problemelor de securitate cibernetică a stațiilor atomo-electrice, livrării sistemului ruseşti C-300 către Iran și schimbului de date între SUA și Rusia privind teroriştii SI (organizaţie interzisă în FR) care activează în Siria.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Ea a fost fondată în noiembrie 2014 pentru a propune un punct de vedere alternativ asupra evenimentelor internaționale. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik primesc 24 de ore din 24 ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză. Contentul multimedia și programele radio sunt difuzate în mai mult de 30 de țări ale lumii.

Fluxul de știri
0