Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liderii protestatarilor: avem promisiuni din partea lui Candu

© Sputnik / Miroslav RotariДодон Усатый Нэстасе
Додон Усатый Нэстасе - Sputnik Moldova
Abonare
Liderii protestatarilor au declarat după întrevederea cu Andrian Candu că au fost asiguraţi de faptul că majoritatea parlamentară va examina revendicările manifestanţilor.

CHIŞINĂU, 21 ian – Sputnik. Andrian Candu ar fi promis că majoritatea parlamentară se va întruni în regim de urgenţă pentru a examina principala revendicare a protestatarilor – alegerile parlamentare anticipate. Despre aceasta a anunţat Igor Dodon după discuţia cu Andrian Candu.

„Andian Candu a promis că cel târziu mâine la amiază deputaţii se vor întruni şi vor examina revendicările noastre şi vom fi îndată informaţi despre această decizie”, a spus Dodon.

Протест Парламент Молдовы 21.01.2016 Proteste Parlament 21.01.2016 Усатый Нэстасе - Sputnik Moldova
Politică
Presa nu are acces la întâlnirea lui Candu cu liderii protestatarilor

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a declarat că susţine poziţia lui Igor Dodon şi Renato Usatîi. Totodată, el a afirmat că regretă toate incidentele care au avut loc miercuri seara, inclusiv ceea ce i s-a întâmplat lui Mihai Ghimpu, dar şi unor doamne bruscate la ieşirea din Parlament. Acesta a negat că protestatarii ar fi forţat uşa Parlamentului şi că ar fi provocat distrugeri. Aceste informaţii sunt provocări, susţine Năstase.

Şi Renato Usatîi a declarat că regretă faptul că mai mulţi oameni au avut de suferit. El a subliniat că împreună cu Igor Dodon au intervenit şi au stăvilit pornirile violente ale unor manifestanţi.

Fluxul de știri
0