Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Locul şi data depunerii jurământului de către Guvernul Filip, decise joi

© Sputnik / Miroslav RotariMiniștri
Miniștri - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele Nicolae Timofti va decide joi când şi unde vor depune jurământul membrii noului Guvern, învestit miercuri de Parlament.

CHIŞINĂU, 20 ian – Sputnik. Depunerea jurământului de către membrii guvernului Filip, învestit miercuri cu votul a 57 de deputaţi, a fost amânată. Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Vlad Ţurcanu, a declarat că preşedintele Nicolae Timofti va decide joi când şi unde se va desfăşura depunerea jurământului de către membrii noului guvern. 

Парламент - Sputnik Moldova
Politică
Surpriză: guvernul, votat cu viteza luminii. Cât a durat procedura

„Pe parcursul zilei de mâine, preşedinte va urma procedurile legale. Preşedintele îşi va exercita atribuţiile aşa cum prevede Constituţia.”, a declarat Ţurcanu.

Guvernul Filip a fost învestit miercuri cu votul a 57 de deputaţi. Procedura de depunere a jurământului în faţa preşedintelui ţării a fost amânată din cauza protestelor violente care au loc şi la această oră în preajma Parlamentului. 

Fluxul de știri
0