Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Jurnaliştii, blocaţi în sediul Legislativului

© privesc.euProtestatarii au rupt uşa Parlamentului, incearcă să intre în clădire
Protestatarii au rupt uşa Parlamentului, incearcă să intre în clădire - Sputnik Moldova
Abonare
Câţiva manifestanţi au reuşit să intre în holul Parlamentului. Mai mulţi jurnalişti sunt blocaţi în sala de şedinţe a Legislativului.

CHIŞINĂU, 20 ian – Sputnik. Mai mulţi jurnalişti sunt blocaţi în sala de şedinţe a Parlamentului. Aceştia nu pot ieşi din sediul Legislativului. Toate ieşirile au fost blocate de protestatari.

Câţiva manifestanţi au reuşit să intre în holul Parlamentului. Cordoane de poliţişti care se află în interiorul Legislativului încearcă să-i reţină pe aceştia. 

Parlament, protestatarii au rupt uşa - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Protestatarii intră în sediul Parlamentului

O uşă de la intrarea din spate a Parlamentului a fost spartă de protestatari. Aceştia scandează „Anticipate”, „Anularea votului”, „Jos mafia”, „Victorie”. 

Manifestanţii protestează faţă de învestirea Guvernului Filip.

Deputaţii au acordat vot de încredere Guvernului condus de democratul Pavel Filip. Pentru susţinerea noului Executiv au votat 57 de parlamentari.

Şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliţie (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, a dat asigurări că poliţia Republicii Moldova va avea suficiente forţe pentru a asigura securitatea în preajma Parlamentului.

Fluxul de știri
0