Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Protestatarii forţează uşa Parlamentului

© privesc.euParlament, protestatarii rup uşa
Parlament, protestatarii rup uşa - Sputnik Moldova
Abonare
Protestatarii forţează uşa, în încercarea de a intra în sediul Parlamentului. În interiorul Legislativului se află mai mulţi poliţişti.

CHIŞINĂU, 20 ian – Sputnik. Protestatarii au rupt cordonul de poliţişti din spatele Parlamentului. Aceştia au ajuns acum în faţa intrării din spate a forului legislativ.

Protestatarii forţează uşa în încercarea de a intra în sediul Parlamentului. În interiorul Legislativului se află mai mulţi poliţişti.

Protestatar arestat - Sputnik Moldova
Politică
Manifestanţii rup cordoanele de poliţişti, cel puţin o persoană a fost reţinută

Surse din cadrul poliţiei au comunicat anterior pentru Sputnik că un poliţist a fost rănit în altercaţii.

Manifestanţii scandează „Anticipate”, „Anularea votului”, „Jos mafia”.

Protestatarii au încercuit clădirea forului legislativ. Aceştia au declarat că nu le vor permite deputaţilor să iasă din sediul Parlamentului în semn de protest faţă de învestirea Guvernului Filip.

Deputaţii au acordat vot de încredere Guvernului condus de democratul Pavel Filip. Pentru susţinerea noului Executiv au votat 57 de parlamentari.

Şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliţie (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că poliţia Republicii Moldova va avea suficiente forţe pentru a asigura securitatea în preajma Parlamentului.

Fluxul de știri
0