Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Usatîi se alătură protestelor de la Chișinău

© Sputnik / Мирослав РотарьТем временем через площадь двигалась колонна "Нашей партии" во главе с ее лидером Ренато Усатым.
Тем временем через площадь двигалась колонна Нашей партии во главе с ее лидером Ренато Усатым. - Sputnik Moldova
Abonare
Renato Usatîi își îndeamnă susținătorii să ceară Parlamentului să nu acorde vot de încredere noului Cabinet de Miniștri.

CHIȘINĂU, 20 ian — Sputnik. Renato Usatîi a declarat că adepții „Partidului nostru" se alătură protestelor organizate de socialiști și Platforma DA.

Usatîi se află acum la Moscova, însă a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că va sosi la Chișinău cu prima cursă aeriană.

Secretarul execuriv al Partidului Socialiștilor, Vlad Bătrâncea, a comunicat anterior pentru agenția Sputnik că susținătorii PSRM se îndreaptă acum spre clădirea Parlamentului RM.

Полиция стягивает дополнительные силы к парламенту - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Proteste la Chişinău. Socialiştii şi platforma „Da" se îndreaptă spre Parlament

Reprezentanții Platformei DA au difuzat prin intermediul rețelelor de socializare o declarație în care precizează că se vor adună în PMAN și că vor merge de asemenea să protesteze în fața Parlamentului. Ambele formațiuni politice intenționează să le ceară deputaţilor să nu acorde vot de încredere Cabinetului de Miniștri propus de majoritatea parlamentară.

Miercuri, după ședința biroului permanent al Parlamentului, s-a anunțat că astăzi, la ora 16.00, va avea loc ședința Legislativului. Pe ordinea de zi figurează o singură chestiune: acordarea votului de încredere pentru Guvernul condus de Pavel Filip.

 

Fluxul de știri
0