Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Legătura cu câteva sate nu a fost restabilită deocamdată

© Photo : Igor VzorovIarnă
Iarnă - Sputnik Moldova
Abonare
Lucrările de deszăpezire a drumurilor, pentru restabilirea accesului în câteva localități din țară, continuă și miercuri.

CHIȘINĂU, 20 ian — Sputnik. Accesul în șapte sate din trei raioane mai rămânea miercuri dimineața limitat din cauza drumurilor înzăpezite, transmite Administrația de Stat a Drumurilor.

Potrivit sursei, este vorba despre satul Chircăiești, Florica și Plop din raionul Căușeni, Marianca de Jos și Copceac din raionul Ștefan Vodă, dar și de Doina și Alexanderfeld din raionul Cahul.

Европейский циклон добрался до Минска - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Care drumuri din Moldova sunt impracticabile

În total, 51 de unități de tehnică specială au participat în noaptea spre marți la curățarea șoselelor din opt raioane ale țării, iar 136 de muncitori au împrăștiat pe drumuri 214,5 tone de material antiderapant.

În urma unor căderi masive de zăpadă, începând cu ziua de luni a fost blocat accesul în 70 de localități ale Moldovei. De atunci, angajații Administrației de Stat a Drumurilor lucrează fără întrerupere la curățarea drumurilor.

Fluxul de știri
0