Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Plahotniuc a apărut în faţa manifestanţilor

© Sputnik / Miroslav RotariВлад Плахотнюк
Влад Плахотнюк - Sputnik Moldova
Abonare
Politicianul Vlad Plahotniuc a vorbit miercuri în faţa manifestanţilor adunaţi în centrul Chişinăului. Acesta a promis că în anul 2016 în Republica Moldova vor începe schimbările în bine.

CHIŞINĂU, 13 ian – Sputnik. Vladimir Plahotniuc a ieşit miercuri în faţa manifestanţilor adunaţi în scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet, „Maria Bieşu”.

Politicianul le-a mulţumit oamenilor pentru faptul că s-au adunat într-un număr atât de mare.

Partidul Democrat din Moldova, prim-vicepreşedintele formaţiunii Vladimir Plahotniuc - Sputnik Moldova
Politică
Enigma hastag-ului #PlahotniucPremier apărut "subit" pe reţelele de socializare

„Am reuşit să avem în Parlament o majoritate stabilă. O majoritate care va susţine guvernarea proeuropeană. Dar va susţine de azi înainte doar o astfel de guvernare proeuropeană care va aduce în casele noastre linişte, ordine, stabilitate şi bunăstare”, a declarat Plahotniuc.

Dânsul a subliniat că majoritatea creată recent „nu va susţine o guvernare doar cu lozinci proeuropene, ci una preocupată de oameni, de acea majoritate a cetăţenilor Republicii Moldova care au venit azi aici, de acea majoritate a moldovenilor care speră ca în ţară să se schimbe ceva în bine”.

Plahotniuc a promis că „în ţară în anul 2016 o să apară liniştea, bunăstarea, stabilitatea”.

Fluxul de știri
0