Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai multe străzi din capitală închise din cauza protestelor

© Sputnik / Мирослав РотарьУ резиденции президента пикетчиков ждал усиленный кордон полиции.
У резиденции президента пикетчиков ждал усиленный кордон полиции. - Sputnik Moldova
Abonare
Câteva străzi din centrul Chişinăului vor fi închise pentru circulaţie preţ de câteva ore în legătură cu protestele care se organizează în capitală.

CHIŞINĂU, 13 ian – Sputnik. Mai multe străzi din Chişinău vor fi închise pentru circulaţie în legătură cu organizarea mai multor mitinguri.

Inspectoratul General al Poliției (INP) informează că, numărul forțelor de ordine prezente la aceste evenimente va fi suficient pentru asigurarea ordinii publice, a securității circulației rutiere și pentru a interveni, în caz de necesitate.

INP îndeamnă conducătorii auto să evite centrul capitalei, unde, începând cu ora 10.00, se desfășoară două întruniri:

Prima întrunire va avea loc în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” și va fi formată din trei coloane:

Coloana 1:

va porni de la Centrul cultural „Gaudeamus”-  str. Pan Halipppa – str. Ismail- str. București- str. Sfatul Țării- Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”;

Coloana 2:

va porni de la Circ-  bd. Grigore Vieru- str. Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni — bd. Ștefan cel Mare și Sfânt- Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”;

Coloana  3:

va porni de la parcul industrial „TRACOM”- str. Mihai Viteazul — bd. Ștefan cel Mare și Sfânt- Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Cea de-a doua întrunire va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, cu ulterioara deplasare pe str. N. Iorga 24.

În timpul întrunirilor, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseele de deplasare şi redirecționată pe străzile adiacente.

Participanţii la protest sunt obligaţi să respecte legislaţia, ordinea publică şi cererile legitime ale organizatorilor.


Fluxul de știri
0