Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PD va anunţa miercuri candidatul la funcţia de premier

© Sputnik / Мирослав РотарьПарламент
Парламент - Sputnik Moldova
Abonare
PLDM va începe negocierile cu PD doar după ce democraţii îşi vor anunţa candidatul la funcţia de premier.

CHIŞINĂU, 12 ian – Sputnik. Liberal-democratul Valeriu Ghileţchi a declarat marţi după întrevederea fracţiunilor PLDM şi PD că negocierile dintre cele două formaţiuni cu privire la participarea la coaliţia de guvernare vor începe după ce democraţii îşi vor anunţa candidatul la funcţia de premier. 

Парламент - Sputnik Moldova
Republica Moldova
PLDM vrea să participe la guvernare

„A fost o întrevedere la care am pus mai multe întrebări. La o bună parte din ele am primit răspuns, iar la altele – nu. Mâine vom convoca şedinţa fracţiunii la care vom lua o decizie”, a declarat Ghileţchi.

„Vom aştepta totuşi până va fi anunţat candidatul. Negocierile vor demara după anunţarea candidatului la funcţia de premier.  PD ne-au anunţat despre câteva candidaturi”, a continuat Ghileţchi fără a oferi nume.  

PD va decide asupra candidatului la funcţia de premier în cadrul Biroului politic al formaţiunii care va avea loc în prima parte a zilei de miercuri. 

Fluxul de știri
0