Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Starea unui pacient transportat la Bucureşti este extrem de gravă

© Photo : Игорь ВзоровПоследствие взрыва в центре Кишинева, здание столовой
Последствие взрыва в центре Кишинева, здание столовой - Sputnik Moldova
Abonare
Unul din cei trei pacienţi, răniţi grav în explozia de sâmbătă din centrul Chişinăului şi transportaţi duminică la Bucureşti, este extrem de gravă.

CHIŞINĂU, 11 ian – Sputnik. Starea unuia dintre cei trei pacienţi transportaţi duminică la Bucureşti este foarte gravă, iar a celorlalţi doi — gravă, a declarat luni în cadrul şedinţei săptămânale la Primăria Chişinău şeful Direcţiei Sănătate, Mihai Moldovanu. 

Пожар в столичном секторе Центр - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dosar penal în cazul exploziei din centrul Chișinăului

Duminică, trei victime ale exploziei buteliei de gaz în cafeneaua „La soacra” situată pe teritoriul Pieţei Centrale din capitală au fost preluate la solicitarea autorităţilor din Moldova de medicii din România.

Primăria Chişinău examinează posibilitatea acordării unui ajutor material nerambursabil victimelor incendiului. Banii vor fi alocaţi din Fondul de rezervă al Primăriei.

Incendiul izbucnit sâmbătă într-o clădire din centrul Chişinăului a rănit 17 persoane și a afectat 55 de metri pătraţi din imobil, potrivit pompierilor.

Procuratura municipiului Chişinău investighează sub aspect penal cazul deflagrației din centrul capitalei. Pe acest caz au fost pornite două cauze penale pe faptul  încălcării regulilor de protecție a muncii și vătămarea gravă cauzată din imprudență integrității corporale a persoanelor sau pierderea de către acestea a capacității de muncă. Administratorii localului în care s-a produs explozia (soț și soție) au fost recunoscuți în calitate de bănuiți și au fost reținuți preventiv pentru 72 de ore. 


Fluxul de știri
0