Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Enigma craniului găsit la Cubolta a fost dezlegată

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția consideră că au fost găsite osemintele unui bărbat dispărut de mai bine de un an.

CHIȘINĂU, 5 ian — Sputnik. S-a stabilit că craniul uman găsit săptămâna trecută în satul Cubolta din raionul Sângerei aparține unui taximetrist din Bălți în vârsta de 41 de ani, care a dispărut în decembrie 2014, au comunicat pentru mass-media locale responsabili din cadrul Inspectoratul de Poliție al capitalei de nord a Moldovei.

Proprietarul parcului de taximetre din Bălți, unde a muncit bărbatul pe parcursul mai multor ani, a refuzat să ofere amănunte cu privire la ultima perioadă de viață a victimei.

Anterior, craniul care fusese descoperit în satul Cubolta de către un grup de muncitori a fost expediat la Chișinău pentru expertizele traseologică, chimică și medicală.

Au fost identificate deja și persoanele suspectate de comiterea presupusului omor. Este vorba de doi bărbați cu vârstele de 24 și 26 de ani, locuitori ai satului Nișcani, raionul Călărași. Ei au fost dați în urmărire pe data de 16 decembrie 2015.

Fluxul de știri
0