Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ciclonul a adus în Moldova noi probleme

© Sputnik / Сергей Красноухов / Accesați arhiva multimediaСнежный циклон
Снежный циклон - Sputnik Moldova
Abonare
În Moldova a venit iarna - din cauza ninsorii a fost îngreunată circulația transportului, iar oamenii au întârziat la serviciu.

CHIȘINĂU, 5 dec — Sputnik. În noaptea spre marți au avut loc ninsori abundente, la Chișinău și în toată țara. În capitală, punctul culminant al precipitațiilor a fost atins la ora 3-4 dimineața. Meteorologii au anunțat cod galben în legătură cu condițiile meteorologice complicate.

Снежный циклон - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ciclon balcanic asupra Moldovei: zăpadă, lapoviţă, troiene

Pe drumuri s-au adunat nămeți și este ghețuș. Ca urmare s-au format ambuteiaje care nu le-au permis cetățenilor să ajungă la timp la serviciu. Deși drumarii curăță arterele principale, marţi dimineață pe drumurile din Chişinău şi din suburbii s-a circulat cu dificultate.

Serviciul de presă al primăriei Chișinău a declarat pentru Sputnik că serviciile municipale au fost pregătite din vreme. Toate direcțiile activează în regim normal. Tehnica de curățare a zăpezii deja lucrează pentru a lichida consecințele ninsorii.

Meteorologii prognozează că pe parcursul săptămânii se va încălzi până la +2 și +1 grad Celsius ziua, iar noaptea vor fi—10 grade.

Fluxul de știri
0