Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Unde va naşte Nina Ştanski al doilea copil

© fb.com/nina.shtanskiNina Shtanski E Shevchuk Нина Штански Евгений Шевчук
Nina Shtanski E Shevchuk Нина Штански Евгений Шевчук - Sputnik Moldova
Abonare
Soţia liderului regiunii transnistrene, Nina Ştanski, a dat asigurări că nu va pleca pesta hotare să nască.

CHIŞINĂU, 3 ian – Sputnik. Nina Ştаnski, soţia liderului de la Tiraspol, Evghenii Şevciuc, a anunţat că informaţiile apărute în presă despre faptul că dânsa ar intenţiona să nască cel de al doilea copil peste hotare nu corespund adevărului.

Министр иностранных дел Приднестровья Нина Штански на пресс-конференции членов правительства ПМР - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Nina Ştanski s-a măritat cu liderul de la Tiraspol, Evgenii Şevciuk

Fosta şefă a diplomaţiei nerecunoscutei republici transnistrene a anunţat pe pagina sa de Facebook despre faptul că a decis să nască în regiunea transnistreană.

Ştanski i-a anunţat pe cei care se interesează de viaţa personală a dânsei că este acasă. Ea a mai menţionat că este la evidenţă la Centrul de sănătate reproductivă şi planificare a familiei din Tiraspol, consultându-se şi specialişti din Tighina şi Rîbniţa.

Evghenii Șevciuc şi Nina Ştanski s-au cununat în septembrie 2015. Anterior Ştanski a plecat din funcţia publică deţinută. Cei doi au anunţat că aşteaptă să li se mărească familia în februarie 2016. Acesta va fi cel de al doilea copil al Ninei Ştanski, care mai are o fiică.

Чего только не прочтешь на просторах интернета)))) Просто диву даюсь, как я, будучи на восьмом месяце беременности, успе…

Posted by Nina Shtanski on 28 Decembrie 2015
Fluxul de știri
0