Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fiscul moldovenesc are motive să se laude

© Sputnik / Evghenii PanasencoПенсионер
Пенсионер - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit estimărilor operative făcute de SFS, încasările la bugetul de stat în acest an au depăşit sumele prognozate iniţial.

CHIŞINĂU, 1 ian – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat a anunţă că a reuşit, la final de an, să asigure încasări la buget peste sumele estimate iniţial.

Într-un comunicat al SFS, care îl citează pe şeful instituţiei, Ion Prisăcaru, se spune că datele operative din 30 decembrie curent arătau că s-a reuşit acumularea la buget a mai multor bani decât se prognoza iniţial.

fisc - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Fiscul cu uşile deschise pentru vizitatori

Ion Prisăcaru a mai spus că, potrivit datelor operative, la Bugetul de stat s-au acumulat 10.272.885,2 mii lei (100,2 %) sau cu circa 2 miliarde de lei mai mult faţă de anul 2014.

Şeful autorităţii fiscale naţionale a adus sincere mulţumiri colegilor din Fisc, apreciind munca depusă pentru a asigura creşterea de venituri la Buget. Totodată, dânsul a exprimat gratitudine reprezentanţilor mediului de afaceri care şi-au onorat în deplină măsură și în termenii stabiliți obligațiunile față de buget.

 

Fluxul de știri
0