Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zile de poveste pentru Moş Crăciunii din Chişinău

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaПарад Дедов Морозов во Владивостоке
Парад Дедов Морозов во Владивостоке - Sputnik Moldova
Abonare
Artistul care se produce în fiecare an în rolul lui Moş Crăciun i-a povestit corespondentului Sputnik Moldova care sunt trăsăturile distinctive ale acestui personaj de poveste.

CHIŞINĂU, 31 dec — Sputnik. Anul Nou este sărbătoarea care presupune şi nişte zile de odihnă. Însă nu toţi au parte de odihnă în noaptea dintre ani. Cel mai mult are de lucru în această noapte principalul personaj al acestor sărbători fermecate — Moş Crăciun, Moş Gerilă, Santa Claus etc. Oricum s-ar numi acesta în diferite ţări ale lumii, el este invariabil la datorie în fiecare an.

Anul Maimuței - Sputnik Moldova
Cum să întâmpinăm corect anul „Maimuţei de Foc"

În Moldova sunt dintre cei pe care 31 decembrie îi prinde aproape de fiecare dată în pielea cunoscutului personaj. Printre aceştia este artistul, clovnul Alexandru Cojuhari din Chişinău.

„Mă produc deseori în rolul de Moş Crăciun la grădiniţe, în şcoli, prezint şi festivităţi pentru adulţi. Iar maturii sunt şi ei ca nişte copii — vor sărbătoare, surprize, concursuri. Şi, evident, daruri, premii. Oricâţi ani ai avea, îţi doreşti un cadou în preajma Anului Nou. Nu are importanţă de care — principalul este să primiţi un cadou", a relata Cojuhari.

© Sputnik / Miroslav RotariАлександр Кожухарь в образе клоуна
Александр Кожухарь в образе клоуна - Sputnik Moldova
Александр Кожухарь в образе клоуна

 

Fluxul de știri
0