Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Focuri de arme la cetatea Derbent. Un turist a fost rănit mortal

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaРегионы России. Республика Дагестан
Регионы России. Республика Дагестан - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană a decedat, iar alte zece au fost rănite în urma atacului armat care s-a produs la un sit turistic din Daghestan, Rusia.

CHIȘINĂU, 30 dec — Sputnik. Persoane necunoscute au deschis focul asupra turiştilor care au venit să viziteze cetatea Narîn-Kala din preajma orașului Derbent (autonomia Daghestan din Rusia), transmite RIA Novosti cu referire la informația organelor de drept.

Potrivit anchetei, marți seara, în preajma monumentului istoric se aflau aproximativ 20 de persoane, care au venit acolo în grupuri mici, cu propriile automobile. Potrivit Direcției de urmărire din cadrul Comitetului de Investigaţii al republicii, în urma atacului armat au avut de suferit unsprezece persoane, dintre care una a decedat. Surse din cadrul organelor de drept au precizat că persoana decedată este colaborator al Departamentului grăniceri a Serviciului Federal de Securitate.

"Asupra oamenilor s-a tras din trei puncte: s-a împușcat de sus, probabil, din pădurea de pini", a relatat interlocutorul agenției.

Fluxul de știri
0