Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Şampanie îmbuteliată în garaj, vândută în cafenele şi baruri din capitală

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaШампанское
Шампанское - Sputnik Moldova
Abonare
În localurile de agrement din Chișinău erau comercializate vinuri spumante, îmbuteliate într-un garaj din suburbie.

CHIȘINĂU, 30 dec — Sputnik. Colaboratorii secției de luptă cu infracțiunile economice a direcției de poliție din Chișinău au descoperit un punct de producere clandestină a vinurilor spumante în localitatea Codru.

În cadrul investigaţiei, poliția a clarificat că afacerea aparține unui cuplu din capitală, care livra băuturi alcoolice contrafăcute în cafenelelor și barurile din Chișinău, dar le vindeau și la piață.

În timpul perchezițiilor în garajul în care era îmbuteliată producţia, polițiștii au descoperit 750 de sticle de jumătate de litru cu alcool și încă o mie de litri de materie primă, gata pentru a fi turnată în sticle, dar și un dispozitiv manual pentru acidularea băuturilor.

Pe acest fapt a fost pornit un dosar penal. Poliția nu exclude că au mai participat și alte persoane la acest business ilegal. Dacă vinovăția celor doi suspecți va fi demonstrată, ei riscă o amendă de la trei la zece mii de lei sau privarea de dreptul de a desfășura o anumită activitate pe un termen de la șase luni până la un an.

Fluxul de știri
0