Ţigări de contrabandă, plătite cu un Daewoo Matiz

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaТабачная фабрика
Табачная фабрика - Sputnik Moldova
Abonare
Un autoturism Daewoo Matiz a fost reţinut la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi, până când proprietarul va achita amenda pentru tentativa de contrabandă cu ţigări.

CHIŞINĂU, 30 dec — Sputnik. Ziarul „Viaţa Liberă" din Galaţi relatează miercuri că poliţiştii de frontieră români şi inspectorii vamali au prins o persoană care încerca să introducă ilegal în România mii de ţigarete din Republica Moldova.

Беспилотник. - Sputnik Moldova
O escadrilă de drone aducea în România tutun de contrabandă din Moldova

Persoana respectivă se deplasa cu un autoturismul Daewoo Matiz şi pare să fi trecut cu bine de vama moldovenească. Automobilul a fost controlat la intrarea în România de la PTF Galaţi — Rutier, iar autorităţile au descoperit atât în bagaje, cât şi pe corpul persoanei aflate în maşină 2.200 de ţigarete de diferite mărci, pe care intenţiona să le introducă în ţară fără să le declare.

Marfa a fost confiscată pe loc de autoritatea vamală, iar posesoarea lor a fost amendată cu 5.000 de lei. Şoferiţa a rămas şi fără automobil, acesta fiind lăsat "amanet" la vamă. Matiz-ul va fi reţinut în Vamă până la achitarea amenzii.

 

Fluxul de știri
0