Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Societatea civilă a fost trimisă după „spravcă” în România

© privesc.euIon Sturza
Ion Sturza - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Candidatul desemnat de Preşedintele Timofti la funcţia de premier a declarat că în ultimii ani a plătit impozite în România.

CHIŞINĂU, 24 dec – Sputnik. Candidatul desemnat la funcţia de premier, Ion Sturza, fiind întrebat despre profitul obţinut şi impozitele plătite în ultimii ani, le-a sugerat reprezentanţilor societăţii civile să ceară „spravcă” (certificat) de la autorităţile române.

„În ultimii ani am avut domiciliul fiscal în România. Aşa că cine vrea să vadă ce impozite am plătit, să se ducă acolo să ceară spravcă”, a spus Sturza.

Dânsul a mai spus că nu are planuri pe termen lung, ci doar vrea să deschidă un culoar pentru tineri. În acets context a apreciat-o pe fosta şefă a ministerului Educaţiei, Maia Sandu, însă a atenţionat-o că tot capitalul politic pe care dânsa a reuşit să-l acumuleze ar putea fi foarte uşor compromis.

Fluxul de știri
0