Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu nu are dorinţe prea originale

© privesc.euMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Fosta şefă a Ministerului Educaţiei îşi doreşte acelaşi deznodământ pentru reolvarea crizei politice din Republica Moldova, ca şi Igor Dodon, Renato Usatîi şi alţi politicieni care pledează pentru alegeri parlamentare anticipate.

CHIŞINĂU, 23 dec – Sputnik. Fostul ministru al Educaţiei, Maia Sandu, a declarat la o emisiune difuzată miercuri pe internet că partidele care sunt astăzi în Parlament nu mai trebuie să fie lăsate să guverneze încă trei ani de zile.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu își face partid

Sandu a criticat toate guvernările şi toate partidele din Republica Moldova şi a spus că o altă soluţie pentru a da ţării o şansă nu există, decât alegerile parlamentare anticipate.

Fosta şefă a Ministerului Educaţiei nu este originală în dorinţele sale politice pe termen scurt, or o poziţie similară pe marginea acestei chestiuni împărtăşesc Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, „Partidul Nostru” şi „Platforma DA”.

În opinia lui Sandu, guvernul tehnocrat, crearea căruia se încearcă în aceste zile, nu are nicio şansă cu actualul Parlament.

 

Fluxul de știri
0