Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambasadorul Rusiei felicită cetăţenii Moldovei cu ocazia sărbătorilor de iarnă

© ПРЕСС-СЛУЖБА ПОСОЛЬСТВА РФ В РМпоздравление Посла НГ 2016 FELICITARE AMBASADAOR
поздравление Посла НГ 2016 FELICITARE AMBASADAOR - Sputnik Moldova
Abonare
Farit Muxametşin şi-a exprimat încrederea că în anul care vine cooperarea dintre ţările noastre se va dezvolta într-o cheie constructivă, spre binele popoarelor din Rusia şi Moldova.

Chişinău, 23 dec — Sputnik. Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Moldova, Farit Muxametşin, a felicitat cetăţenii ţării noastre cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Agenţia Sputnik Moldova publică textul integral al felicitării.

Dragi cititori, dragi compatrioți!

Permiteți-mi să vă felicit din toată inima cu ocazia Anului Nou 2016 și a Sfintelor Sărbători de Crăciun.

Возложение цветов у посольства РФ в Молдове - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Poporul moldovenesc, alături de cel rus în clipele de grea suferință

Întotdeauna așteptăm aceste sărbători cu emoții deosebite. Deschizând, în noaptea de Revelion, o nouă pagină a vieții noastre, privim cu optimism spre viitor, credem în tot ce este mai bun, sperăm la succes. Le dorim sănătate și fericire rudelor și persoanelor apropiate. Vă urez ca aceste dorințe să se îndeplinească!

Anul 2015 care pleacă, anul în care popoarele țărilor noastre au sărbătorit împreună 70 de ani de la Victorie în Marele Război pentru Apărarea Patriei, ne-a demonstrat încă o dată cât de multe lucruri ne leagă. Este vorba nu doar de o simpatie reciprocă, dar și de legăturile adânci de rudenie spirituală înrădăcinate în istorie. Din acest motiv, sunt convins că relațiile ruso-moldovenești au un potențial considerabil pe care urmează să-l descoperim împreună. Sper ca în anul care vine colaborarea dintre țările noastre se va dezvolta într-un mod constructiv, orientându-se spre bunăstarea popoarelor Rusiei și a Moldovei.

Dragi prieteni! Fie ca în familiile voastre să domine dragostea, înțelegerea și bunătatea.

Din tot sufletul îi doresc poporului moldovenesc pace și prosperitate!

 

Fluxul de știri
0