Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Usatîi susţine că Filat a fost vizitat în puşcărie de un oaspete important

© Sputnik / Evghenii PanasencoСторонники и представители "Нашей партии" проводят у здания президентской администрации пикет
Сторонники и представители Нашей партии проводят у здания президентской администрации пикет - Sputnik Moldova
Abonare
Renato Usatîi afirmă că dispune de informaţii precum că Vlad Filat, după ce a fost vizitat de o persoană importantă, ar fi dispus să dea indicaţii ca PLDM să susţină un premier propus de PDM, însă Valeriu Streleţ nu ar asculta de fostul său şef.

CHIŞINĂU, 23 dec – Sputnik. Liderul „Partidului Nostru” a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video, în care acesta afirmă că Vlad Filat ar urma să le dea deputaţilor liberal-democraţi indicaţia să voteze candidatul PDM la funcţia de premier.

Renato Usatîi - Sputnik Moldova
Politică
A reapărut Renato Usatîi

„Filat s-a întâlnit cu Plahotniuc în izolatorul CNA. Ei au decis că Filat va da ordin ca fracţiunea PLDM să susţină candidatura la funcţia de premier propusă de democraţi. În schimb Filat se va alege cu un termen de detenţie mai mic cu 7 – 8 ani”, a spus Usatîi.

Politicianul mai afirmă în materialul video pe care l-a postat că unele indicaţii pe care i le-a dat Filat lui Streleţ anterior nu au fost îndeplinite. Potrivit lui Usatîi, Streleţ ar avea o altă viziune asuora situaţiei din ţară.

Usatîi a mai afirmat că lui Filat i-ar fi fost prezentate dovezi că acesta şi-ar fi însuşit ilegal peste un miliard de lei.

Fluxul de știri
0