Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Clubul de dezbateri Sputnik: despre potenţialul producerii mierii în Moldova

© Александр ДимитровВ этом году некоторые "корпусные" ульи дали по 60-65 килограммов меда
В этом году некоторые корпусные ульи дали по 60-65 килограммов меда - Sputnik Moldova
Abonare
Specialiștii vor discuta despre folosul acestui produs natural pentru sănătate, dar și despre particularitățile producerii lui în condițiile Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. Joi, 24 decembrie, la ora 12.00, la centrul de presă al Agenției internaționale de știri și radio Sputnik Moldova (în clădirea centrului de afaceri Kentford, bd. Ștefan cel Mare 202, etajul 4), va avea loc o masa rotundă a clubului de discuții Sputnik pe tema: ”Mierea: tradiții, posibilități și perspective de dezvoltare a ramurii în Moldova”. Participanții vor mai discuta și despre calitățile curative ale mierii și vor face schimb de rețete culinare cu miere.

Dacă inițiativele producătorilor agricoli din Moldova ar fi întotdeauna susținute de guvern și de administrațiile locale, agricultura din țară ar fi ajuns demult la un nivel net superior. Iar în acest caz vorbim de business-ul mic și mijlociu, care oferă locuri de muncă și care aduce bani la buget.

La discuții vor participa: prisăcari, medici, reprezentanți ai agențiilor de turism, specialşti în culinărie.

Invităm la ședința clubului de dezbateri Sputnik reprezentanții mass-media și alte persoane interesate.

Informații suplimentare: tel.+373 (22) 106-108+373 (22) 106-108, 07990003.

E-mail:presscentre@sputnik.md.

Fluxul de știri
0