Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Streleţ bagă mâna în foc pentru Timofti

© privesc.euValeriu Streleţ
Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Abonare
În opinia lui Valeriu Streleţ, şeful statului Nicolae Timofti nu a făcut jocuri pe la spate atunci când a desemnat candidatul la funcţia de premier, pe care îl susţine deocamdată doar PLDM.

CHIŞINĂU, 22 dec – Sputnik. Şeful interimar al PLDM, Valeriu Streleţ a declarat marţi că acuzaţiile aduse Preşedintelui Timofti, precum că acesta ar fi implicat în jocuri ascunse de promovare a candidatului liberal-democraţilor la funcţia de premier ar fi neîntemeiate.

Выборы президента Молдавии - Sputnik Moldova
Politică
Sturza este candidatul lui Timofti la funcţia de premier

„Resping cu fermitate speculaţiile precum că Preşedintele Nicolae Timofti af face jocuri pentru promovarea lui Ion Sturza la funcţia de premier”, a declarat Streleţ.

Totodată, acesta şi-a exprimat speranţa că candidatura promovată de şeful statului, pe care PLDM a decis să o susţină, va obţine suport şi din partea altor formaţiuni politice.

În opinia lui Streleţ, Sturza corespunde profilului candidatului la funcţia de premier stabilit de Consiliul Naţional Politic al PLDM.

Fluxul de știri
0