Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Plahotniuc a făcut un anunţ-bombă. Ce schimbări ar putea interveni

© Sputnik / Мирослав РотарьPDM sediu ПДМ офис
PDM sediu ПДМ офис - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul prim-vicepreşedinte al PDM, Vlad Plahotniuc, care renunţase anterior la calitatea de membru de partid, şi-a anunţat revenirea în forţă şi intenţia de a participa la refacerea guvernării în Republica Moldova.

CHIŞINĂU, 21 dec – Sputnik. Omul de afaceri, Vladimir Plahotniuc, care la 15 0ctombrie s-a autosuspendat din funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului Democrat, dar şi de membru al partidului, a anunţat că revine în marea politică. Mai mult, acesta subliniază că va participa direct la formarea noii guvernări în Republica Moldova.

„Am ajuns la concluzia că, deja de câțiva ani, partidele politice se învârt în același cerc vicios și nu reușesc să găsească soluții de ieșire”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de Facebook. Astfel, dânsul menţionează că revine în prima linie a politicii moldoveneşti:

„Revin în partid și voi participa în mod direct la formarea majorității parlamentare care să asigure o guvernare stabilă și care sper să reușească să cumuleze inclusiv voturile necesare pentru alegerea președintelui țării în luna martie, anul viitor. Scopul meu și al PDM este să participăm la crearea unei majorități care să asigure un suport politic consistent pentru ceea ce are nevoie Republica Moldova acum: o terapie de șoc, care să o scoată din criza în care se află, atât economic și social, cât și politic”.

Dragi prieteni,După o perioadă de timp în care am putut privi mai detașat scena politică din țara noastră, am ajuns la…

Posted by Vlad Plahotniuc on 20 Decembrie 2015
Fluxul de știri
0