Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Studentă la Farmacie desemnată Miss World 2015

© Sputnik / Юрий Сомов / Accesați arhiva multimediaБриллиантовая диадема
Бриллиантовая диадема - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără din Spania a fost desemnată cea mai frumoasă domnişoară din lume.

CHIŞINĂU, 20 dec — Sputnik. Mireia Lalaguna Royo, o tânără de 23 de ani din Spania, a fost desemnată Miss World 2015. Marea Finală a concursului a avut loc pe 19 decembrie, în orașul Sanya, China. Pe locul doi s-a clasat Miss Rusia, Sofia Nikitchuk, iar locul trei a fost ocupat de Miss Indonezia, Maria Harfanti. Pe poziția patru se regăsește Miss Liban, iar pe cinci Miss Jamaica.

Miss Spania este originară din Barcelona, studiază la facultatea de Farmacie şi vrea să-şi deschidă o afacere în domeniul alimentației. De asemenea cântă la pian, iar în timpul liber îi place să alerge, să citească şi să schieze.

În mod tradiţional, câştigătoarea titlului de Miss World stă timp de un an la Londra şi călătoreşte în lume cu diverse misiuni de caritate.

La Miss World 2015 Republica Moldova a fost reprezentată de Anastasia Iacub, o tânără de numai 20 ani din comuna Băcioi. Ea este studentă în anul II la Facultatea Business și Administrarea Afacerilor, Academia de Studii Economice din Moldova.

Solicitată de un post de televiziune de la noi, Anastasia a spus că este  nespus de fericită că a trăit aceste momente frumoase, a rămas cu o amintire pentru toată viaţa, iar participarea la competiţie pentru ea deja este un câştig.

"Am reuşit să cunosc lucruri frumoase, să-mi fac o mulţime de prietene, îmi este greu să mă despart de unele din ele. Concursul s-a sfârşit, acum plecăm să petrecem ultima seară împreună. Îmi este dor de Moldova şi de familie", a declarat reprezentanta noastră.

În acest an concurentele au luptat nu doar pentru titlu, dar și pentru un cec în valoare de 100 de mii de dolari. Organizatorii au făcut unele modificări în program. Președinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie, motivând că accentul trebuie să fie pus  mai mult pe inteligenţa participantelor decât pe fizicul lor.

Fluxul de știri
0