Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Aterizare din motive de forţă majoră a unui avion Air France

© Sputnik / Rodion ProcaAvion Самолет
Avion Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Nava care decolase din Insula Mauritius şi se îndrepta către aeroportul Charles de Gaulle din Paris a făcut o aterizare de urgenţă la Mombasa, Kenya.

CHIŞINĂU, 20 dec — Sputnik. Un avion al Air France cu 459 de pasageri la bord şi 14 membri ai echipajului a plecat de pe Insula Mauritius la 21:00 ora locală şi urma să ajungă la Paris la 04:50 GMT. Avionul a aterizat pe aeroportul internaţional Moi de Mombasa, pe coasta de Est a Kenyei, la ora locală 00:37, a anunţat poliţia kenyană.

Purtătorul de cuvânt al poliției kenyene Charles Owino a declarat că „S-a cerut o aterizare de urgenţă după ce un dispozitiv suspect despre care s-a crezut că ar putea fi o bombă a fost descoperit într-o toaletă. A fost pregătită o aterizare de urgenţă, aparatul a aterizat fără probleme şi pasagerii au fost evacuate".

Experţi în explozivi ai Marinei şi din cadrul Departamentului de Investigaţii Criminale al Poliţiei au sosit la faţa locului, au preluat acest dispozitiv pentru a vedea dacă prezintă pericol.

Aceeași sursă a precizat că dimineța avionul încă se afla pe aeroportul din Mombasa. 

Fluxul de știri
0