Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Târgul Cadourilor de Crăciun cu uşile deschise publicului

© Sputnik / Miroslav Rotariелка игрушки новый год brad jucarii revelion
елка игрушки новый год brad jucarii revelion - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 18-27 decembrie, la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo" se desfăşoară ediţia a XII-a a tradiţionalului eveniment „Christmas Fair".

CHIŞINĂU, 20 dec — Sputnik. Târgul Cadourilor de Crăciun „Christmas Fair" se desfășoară până în data de 27 decembrie la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo". Evenimentul a întrunit în jur de 150 de participanţi din Republica  Moldova şi Ucraina. A fost expusă o gamă variată de cadouri, suvenire, pomi şi decoraţiuni de Crăciun, produse pentru masa de sărbătoare, îmbrăcăminte, încălţăminte, articole din piele, textile, produse cosmetice, bijuterii și multe altele.

Târgurile de Crăciun reprezintă în toată lumea o tradiţie frumoasă în ajunul sărbătorilor, a declarat directorul  general al  „Moldexpo" Arcadie Andronic la inaugurărea ediţiei din acest an.

„Aici se creează o atmosferă magică, caldă şi emoţionantă, proprie minunatelor sărbători de iarnă. Crăciunul şi Anul Nou sunt unele dintre cele mai importante sărbători ale anului care au un farmec aparte, de aceea aşteptăm aici, timp de zece zile, cât mai mulţi vizitatori", a menționat Arcadie Andronic.

Anual, Târgul cadourilor de Crăciun „Christmas Fair" este organizat de CIE „Moldexpo". Ediţia din anul trecut a avut în jur de 15 mii de vizitatori.

Fluxul de știri
0