Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Recompensă de jumătate de milion de lei pentru informaţia despre hoţi

© Sputnik / Miroslav RotariOfiteri SIS in timpul perchezitiilor la sediul lui Retano Usatii
Ofiteri SIS in timpul perchezitiilor la sediul lui Retano Usatii - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri seară a fost jefuit un magazin de ceasuri de lux situat chiar în centrul Chişinăului. Poliţia nu a identificat deocamdată atacatorii.

CHIŞINĂU, 19 dec — Sputnik, Serghei Ţurcanu. Proprietarii magazinului de ceasuri, care a fost prădat vineri seara de hoţi înarmaţi, au promis o recompensă de 500 de mii de lei pentru cei care va oferi informaţii despre răufăcători.

poliţie, drog, reţinere - Sputnik Moldova
Societate
Grup specializat în infracţiuni contra proprietăţii, reţinut

Potrivit datelor oferite de poliţie, cinci indivizi cu cagule pe cap şi îmbrăcaţi în uniforme militare, înarmaţi cu bâte şi ciocane, au pătruns în magazin, furând de acolo 43 de ceasuri de lux, dintre care cele mai scumpe costă sute de mii de lei.

Reprezentanţii structurilor de forţă afirmă că practic este imposibilă vânzarea acestor ceasuri furate la Chişinău. Prin urmare, infractorii vor încerca să scoată din ţară marfa furată. Sursa a menţionat de asemenea că se va încerca scoaterea ceasurilor în modul cel mai „firesc", adică îmbrăcate pe mână. De aceia, ar trebui verificate în special persoanele care vor traversa de mai multe ori frontiera Republicii Moldova, într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Fluxul de știri
0