Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primarul de Orhei se poate lăuda cu o nouă realizare

© orhei.mdIlan Şor
Ilan Şor - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria Orhei, condusă de cunoscutul om de afaceri Ilan Şor, a semnat contracte de achiziţie a 31 de mijloace de transport noi pentru parcul urban din localitate.

CHIŞINĂU, 15 dec – Sputnik. Marţi au fost semnate contractele pentru procurarea mai multor autobuze și microbuze noi pentru parcul de transport urban public al orașului Orhei. Anunţul a fost făcut de serviciul de presă al autorităţii publice locale.

Ремонт дорог на въезде в город Оргеев - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Drumuri noi în Orhei

„Semnarea documentelor a avut loc la Primăria orașului Orhei, la ea participând edilul orașului, Ilan Șor, consilierii locali, reprezentantul AO „Pentru Orhei”, directorii companiilor CBS Motors și Pacific Motors. La ceremonie a fost prezent, în calitate de oaspete de onoare, Ambasadorul Republicii Belarus în RM, Serghei Ciciuk”, se arată în comunicatul primăriei Orhei.

Potrivit sursei, vor fi achiziţionate 19 microbuze de producţie sud-coreeană de marca Hyunday și 12 autobuze de la producătorul belorus МАЗ.

„Primarul orașului, Ilan Șor, a ținut să menționeze că în câteva zile va fi făcută prezentarea noului transport public urban pentru locuitorii Orheiului, în cadrul căreia va fi anunțat și termenul când noile mașini vor ieși pe rutele orășenești”, mai informează sursa.

Fluxul de știri
0