Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rudenia cu fostul şef al poliției nu l-a ajutat pe șoferul-vitezoman

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
În noiembrie 2015, un chișinăuian de 26 de ani a lovit cu mașina două tinere pe bulevardul Dacia. Una dintre ele a decedat pe loc, iar cea de-a doua a murit peste câteva ore la spital. Şoferul a fost arestat după incident, fără a se ţine cont de presupusele relații cu poliția.

CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Procuratura de la Chișinău a încheiat cercetările în cazul locuitorului de 26 de ani din capitală care a lovit mortal două tinere, iar marți a transmis materialele la Judecătoria Botanica.

пешеходный переход trecere de pietoni - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Peste 600 de pietoni au fost accidentați de la începutul anului în Moldova

Potrivit Procuraturii Generale, la 22 noiembrie curent tânărul circula pe bulevardul Dacia cu viteza de 119 km/oră și a lovit două tinere de 20 de ani. Una dintre ele a decedat pe loc în urma impactului, iar cea de-a doua a murit peste câteva ore la spital.

În procesul cercetării, s-a aflat că infractorul este rudă cu unul dintre foștii şefi ai poliției rutiere din capitală, de aceea procuratura a preluat dosarul în vederea efectuării unei investigaţii obiective.

Organele de drept au stabilit de asemenea că în ultimii ani reținutul a încălcat de nenumărate ori regulile de circulație rutieră, creând situații de accident. La moment, acesta se află în arest preventiv. El riscă de la 6 la 10 ani de privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0