Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În interiorul Casei de cultură din Comrat, unde a căzut tavanul, se aflau copii

© photo: comrat.mdОбвалился потолок
Обвалился потолок - Sputnik Moldova
Abonare
La Casa de Cultură din Comrat, s-a prăbușit tavanul în timpul repetiției copiilor din colectivul de dans.

CHIȘINĂU, 14 dec – Sputnik. Douăzeci de copii și conducătorul colectivului de dans se aflau în sala de repetiții a Casei de Cultură din Comrat în momentul în care a căzut tavanul, a informat luni site-ul administrației locale.

În timpul repetiției, copiii se aflau în alt capăt al sălii, iar tencuiala a căzut acolo unde se aflau lucrurile copiilor. Nimeni nu a avut de suferit în urma incidentului.

Primarul de Comrat Andrei Atanasov a precizat că acum jumătate de an în clădirea Casei de Cultură s-a făcut reparație cosmetică, iar  tavanul a fost deteriorat încă din timpul construcției, deoarece acoperișul curgea.

Potrivit administrației locale, o problemă de acest fel există şi la grădinița nr.7, dar pentru că s-a intervenit la timp, a fost preîntâmpinat un incident similar.

Primăria din Comrat intenționează să examineze toată clădirea Casei de Cultură, pentru a evalua starea edificiului și a evita alte astfel de cazuri.

 

Fluxul de știri
0