Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incendiu la un internat de neurologie, au decedat 23 de oameni

© Sputnik / Кривобок Руслан / Accesați arhiva multimediaПожар
Пожар - Sputnik Moldova
Abonare
Incendiul de la internatul de neurologie din satul Alfiorovka, raionul Novohopersk a avut loc sâmbătă seara. Ca rezultat au decedat 23 de oameni și tot atâți au avut de suferit.

 

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik. În urma incendiului de la internatul de neurologie din regiunea Voronej, 23 de oameni au decedat, încă 23 sunt răniți, a declarat duminică vicepremierul guvernului Olga Gorodeț, transmite RIA Novosti.

”Situația privind acordarea de ajutor celor care au avut de suferit este sub control. Din 22 de pătimiți, trei se află în spitalul regional, ceilalți – în spitalul raional de la Borisoglebsk. Toți sunt asigurați cu medicamentele necesare. Viața nu le este în pericol”, a spus ea.

Ministerul situațiilor excepționale din Rusia mai comunică și despre 23 de decedați.

Incendiul de la internatul din satul Alfiorovka, raionul Novohopersk a început sâmbătă seara. În clădire se aflau 74 de oameni.

Se mai spune că personalul medical al internatului nu a avut de suferit.

Flăcările au fost localizate pe o suprafață de 700 metri pătrați.

Munca la locul incendiului continuă.

 

Fluxul de știri
0