Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lui Ghimpu i-a sărit ţandăra: nu accept niciun fel de condiţii

© privesc.euMihai Ghimpu
Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Mihai Ghimpu pare să fi ajuns la concluzia că PLDM nu are de gând să negocieze. Acesta a recunoscut că îl irită precondiţiile liberal-democraţilor.

CHIŞINĂU, 3 dec – Sputnik. Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, a ieşit de la discuţiile de joi cu PLDM vădit iritat. Acesta i-a criticat pe liberal-democraţi pentru faptul că pun din start condiţii şi că de fiecare dată trebuie „să alerge la partid să ia noi decizii”.

Ghimpu le-a oferit poveţe celor de la PLDM: „la negocieri se vine cu dreptul de a negocia. Ulterior mergi la partid şi partidul decide dacă acceptă sau nu rezultatul negocierilor”.

De asemenea, liderul PL a mai spus că „dacă vii cu condiţii, iar ceilalţi stau, se uită şi dau din umeri, nu se poate ajunge la un rezultat”.

„Nu accept în genere condiţii. Când condiţionezi, înseamnă că nu vrei să negociezi. Cred că era bine dacă exista în continuare acordul AIE3”, a punctat liderul PL.

Fluxul de știri
0