Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Hoția le este în sânge! Vor din nou la pușcărie

© Sputnik / Rodion Procaautomobil spart
automobil spart - Sputnik Moldova
Abonare
După o săptămână de la vandalizarea de proporții din sectorul Botanica al Capitalei, când 26 de mașini au fost sparte într-o singură noapte, Poliția a operat primele rețineri

CHIŞINĂU, 3 dec — Sputnik, Cristina Danuţa. Oamenii legii au reținut trei persoane, bănuite că în noaptea de 25 noiembrie au vandalizat 26 de automobile care erau parcate pe strada Zelinschi și pe Bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei. În urma perchezițiilor la domiciliile suspecților, oamenii legii au depistat hainele în care aceștia ar fi fost îmbrăcați în ziua în care ar fi comis furturile din automobile, precum și bunuri materiale furate.

Potrivit anchetei, tinerii au jefuit doar trei automobile, restul fiind doar deteriorate. Suma prejudiciului material adus proprietarilor de automobile se cifrează la 100 000 lei.

Conform Poliției Capitalei, bănuiții sunt locuitori ai Capitalei, au între 21 și 28 ani și au antecedente penale. Unul din bănuiți a stat după gratii doi ani și șapte luni. Pe 1 august 2014 acesta a fost eliberat.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă de la doi până la şase ani de pușcărie.

Fluxul de știri
0