Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Filat a fost turnat de colegi de partid, de foşti miniştri şi de rude

© RIA Novosti / Ruslan Shalapuda / Accesați arhiva multimediaВладимир Филат
Владимир Филат - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul socialiştilor, Igor Dodon, a declarat miercuri că informaţiile care au devenit cunoscute deputaţilor ar demonstra că Filat este implicat adânc în schemele de fraudare a sistemului financiar-bancar al ţării.

CHIŞINĂU, 2 dec – Sputnik. Din informaţiile prezentate miercuri în Parlament, devine tot mai evident că Vlad Filat a fost implicat „până în gât” în schemele de fraudare a sistemului financiar-bancar al Republicii Moldova. O declaraţie în acest sens a făcut miercuri Igor Dodon, în cadrul şedinţei Parlamentului.

„Din informaţiile ce ne-au fost prezentate de Procuratură şi CNA, este evident că Filat este implicat „până în gât” în schema de fraudare a sistemului financiar-bancar al Republicii Moldova”, a spus Igor Dodon.

Vlad Bătrîncea - Sputnik Moldova
Republica Moldova
PSRM: liberal-democrații sunt lipsiți de principii

Mai mult, liderul socialiştilor a subliniat că „Filat a fost denunţat şi de colegi de partid, de foşti miniştri, chiar şi de rude”.

În acest context, Igor Dodon s-a referit iarăşi la poziţia socialiştilor, care susţin că anticipatele sunt singura soluţie în actualele circumstanţe existente în ţară.

„De ce insistăm doar asupra alegerilor parlamentare anticipate? Pentru că din ceea ce se întâmplă în Parlament, chiar şi azi, se vede cât se poate de clar că ţara nu mai poate fi guvernată şi este nevoie de un nou parlament”, a spus Dodon.

Fluxul de știri
0