Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputaţii s-au răzgândit şi au „deschis uşile” Parlamentului. Cum a fost posibil

© Sputnik / Miroslav RotariDeputații Parlamentului RM
Deputații Parlamentului RM - Sputnik Moldova
Abonare
După ce au ascultat raportul Procurorului General, deputaţii au decis că şedinţa plenară specială de miercuri poate continua totuşi în regim deschis.

CHIŞINĂU, 2 noiembrie – Sputnik. Şedinţa specială a Parlamentului, care se desfăşoară miercuri, va continua cu uşile deschise.

Solicitat de Sputnik să comenteze schimbarea intervenită, liderul PSRM, Igor Dodon, a menţionat că „după ce liberalii au votat cu PDM şi PCRM pentru ca şedinţa să fie închisă, a fost audiat Procurorul General, care nu a spus practic nimic nou. După audierea Procurorului General, socialiştii au cerut iarăşi ca şedinţa să fie deschisă. Această chestiune a fost pusă la vot. Pentru au votat deputaţii PSRM, PLDM şi PL”, a explicat Igor Dodon.

La şedinţa specială de miercuri, Parlamentul audiază rapoartele Procurorului General, Directorului CNA, Guvernatorului în exerciţiu al BNM, Directorului SIS şi Ministrului Finanţelor.

Fluxul de știri
0