Dispozitiv exploziv, descoperit la aeroportul din Sofia

© Sputnikаэропорт, самолет
аэропорт, самолет - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O persoană a anunțat la numărul de urgenţă că este posibil ca un dispozitiv exploziv să fie amplasat într-un minibus aflat în parcarea aeroportului.

CHIŞINĂU, 1 dec — Sputnik. Forţele speciale din Bulgaria au descoperit marți un dispozitiv exploziv care era amplasat într-un autovehicul aflat în parcarea aeroportului din Sofia, informează Reuters și BTA, citate de AGERPRES.

„Un dispozitiv exploziv a fost descoperit într-o furgonetă”, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului din Sofia, Daniela Veleva.

Terminalul 1 al aeroportului a fost evacuat și închis după ce a fost descoperit dispozitivul exploziv, a precizat Ministerul de Interne bulgar.

Potrivit BTA, o persoană a anunțat la numărul european de urgență că este posibil ca un dispozitiv exploziv să fie amplasat într-un minibus cu număr de înmatriculare străin, aflat în parcarea de la terminalul 1 al aeroportului. Mai multe echipe ale Unității specializate pentru combaterea terorismului au fost trimise la fața locului pentru a verifica zona.

Fluxul de știri
0