Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

”Târgul de caritate iarna-2015” va fi inaugurat în curând la Chișinău

© Sputnik / Mariana RâțoiÎn Republica Moldova a fost organizat, în premieră, Târgul “iProsop”
În Republica Moldova a fost organizat, în premieră, Târgul “iProsop” - Sputnik Moldova
Abonare
Clubul internațional al femeilor din Chișinău se va întruni în cadrul ”Târgului de iarnă”, iar mijloacele colectate vor ajunge la copiii cu dizabilități.

CHIȘINĂU, 30 nov – Sputnik. ”Târgul de caritate al iarnii-2015” va avea loc la 6 decembrie la Chișinău, în pavilionul central de la Moldexpo, în ajunul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, a comunicat serviciul de presă al Ambasadei Rusiei în Moldova.

Organizatorul evenimentului este Clubul Internațional al Femeilor din Chișinău.

În acest an ”Târgul de iarnă” se va desfăşura pentru a nouăsprezecea oară. Oaspeții evenimentului vor avea la dispoziţie cele mai variate cadouri de Crăciun și Revelion, vor putea degusta bucate naționale ale țărilor care au misiuni diplomatice și consulare în Moldova, dar și asista la un concert de sărbătoare și o loterie.

Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova planifică și ea, conform tradiției, să prezinte standul său la iarmaroc.

Mijloacele care vor fi adunate la ”Târgul de iarnă” vor fi transmise pentru dotarea cu mijloace moderne de comunicații a centrului de plasament provizoriu și a școlii pentru copiii cu dizabilități din orașul Strășeni, pentru instalarea unui lift pentru copiii cu dizabilități la centrul ”Phoenix” din Râșcani, pentru tratamentul copiilor și achiziționarea medicamentelor la Asociația de Binefacere.

Fluxul de știri
0