Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PSRM şi PLDM au părăsit sala de şedinţe a Parlamentului

© парламентФракция либерал-демократов покидает зал заседания молдавского парламента
Фракция либерал-демократов покидает зал заседания молдавского парламента - Sputnik Moldova
Abonare
PSRM şi PLDM au părăsit sala de şedinţe a Parlamentului în semn de protest că audierile cu privire la fraudele din sistemul financiar-bancar din Moldova vor avea loc la 2 decembrie.

CHIŞINĂU, 26 nov – Sputnik. Fracţiunile parlamentare PSRM şi PLDM au acţionat la unison în şedinţa de joi a Parlamentului. 

Sala de ședințe a Parlamentului - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Şedinţă specială în Parlament cu privire la fraudele bancare

Cele două formaţiuni au părăsit sala de şedinţe a Parlamentului în semn de protest că audierile cu privire la fraudele din sistemul financiar-bancar din Moldova au fost stabilite pentru ziua de miercuri, 2 decembrie şi nu au fost organizate pe parcursul şedinţei de joi a Legislativului. 

Propunerea de a organiza aceste audieri a venit din partea PSRM. Fracţiunile PSRM şi PLDM au votat ca aceste audieri să fie organizate joi, iar celelalte fracţiuni au decis ca Parlamentul să se convoace într-o şedinţă specială pe marginea acestui subiect. 

Miercurea viitoare în Parlament cu rapoarte în faţa deputaţilor vor veni procurorul general, directorul SIS, cel de la CNA, BNM şi ministrul Finanţelor. 

 

Fluxul de știri
0