Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția este în căutarea infractorului care a deteriorat 26 de mașini

© Sputnik / Мирослав Ротарьприпаркованные машины на дороге masini parcate pe drum
припаркованные машины на дороге masini parcate pe drum - Sputnik Moldova
Abonare
Pe bulevardul Dacia din capitală au fost găsite șase mașini cu geamurile sparte, iar pe strada Zelinski – 20. În prezent poliția investighează cele întâmplate.

CHIȘINĂU, 25 nov — Sputnik. În sectorul Botanica din capitală, în noaptea spre miercuri, au fost deteriorate 26 de autoturisme, a declarat pentru Sputnik secretarul de presă al Inspectoratului de Poliție Chișinău, Adrian Jovmir.

"Pe bulevardul Dacia au fost înregistrate șase cazuri, iar pe strada Zelinski au fost găsite 20 de mașini cu geamurile sparte. În prezent poliția lucrează pentru a afla circumstanțele în care s-au produs infracţiunile", a spus interlocutorul.

Potrivit lui, deocamdată nimeni nu a fost reținut în acest caz. În ce privește faptul dacă a fost identificat suspectul, Jovmir a răspuns că "aceasta este o informație operativă".

Deteriorarea sau nimicirea intenționată a averii se pedepsește cu o amendă de până la o mie de unități convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității pe un termen de 240 de ore.

Fluxul de știri
0