Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Voronin: să formăm guvernul, având în vedere perspectiva alegerii preşedintelui

© Sputnik / Ruslan Sсhalapuda / Accesați arhiva multimediaВладимир Воронин
Владимир Воронин - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul comuniştilor le-a spus reprezentanţilor celorlalte fracţiuni parlamentare că în afară de formarea noului guvern trebuie să se aibă în vedere şi faptul că în curând va trebui ales preşedintele.

CHIŞINĂU, 25 noiembrie – Sputnik. Vladimir Voronin le-a propus partidelor parlamentare să renunţe la ambiţii şi să se concentreze asupra căilor de depăşire a crizei în care s-a pomenit Republica Moldova.

Marian Lupu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
PD propune crearea unei alianţe în jurul unui guvern apolitic

După discuţia de marţi a spicherului Andrian Candu cu reprezentanţii fracţiunilor parlamentare, Voronin a menţionat că în ţară situaţia este catastrofală.

„Am discutat despre faptul că în ţară este o catastrofă şi despre modalităţile de ieşire din criză”, a subliniat liderul PCRM.

Voronin susţine că în actualele circumstanţe politicienii „trebuie să lase ambiţiile. Fiecare vrea să fie nacialnic. Dar acum trebuie să formăm un guvern, având în vedere perspectiva că foarte curând va trebui ales preşedintele ţării”.

Fluxul de știri
0