Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un atac terorist a avut loc în Tunis. Au murit 11 oameni

© Sputnik / Табылды Кадырбеков / Accesați arhiva multimediaОперация правоохранительных органов Киргизии в Бишкеке, anti terorism
Операция правоохранительных органов Киргизии в Бишкеке, anti terorism - Sputnik Moldova
Abonare
Explozia a avut loc în imediata apropiere a două instituţii de stat. Este vorba despre ministerele turismului şi cel al internelor.

CHIŞINĂU, 24 noiembrie – Sputnik. Recent un nou atac terorist a avut loc în Tunisia. Potrivit RIA Novosti, care citează surse tunisiene, a fost aruncat în aer un autobuz al Gărzii republicane chiar în Tunis, capitala ţării.

Explozia a avut loc în imediata apropiere a două instituţii de stat. Este vorba despre ministerele turismului şi cel al internelor.

Potrivit autorităţilor, sunt victime. 11 oameni şi-au pierdut viaţa.

Locul unde a avut loc atacul terorist a fost înconjurat de forţele de ordine, iar la faţa locului au venit maşini ale serviciului medical de urgenţă.

Surse din cadrul structurilor de forţă au declarat că este vorba despre un atac terorist sinucigaş. Potrivit altor surse, cauza exploziei încă urmează a fi stabilită.

Fluxul de știri
0